FinGO informuje

Už se známe! První konference FinGO v Česku

Není to dlouho, co FinGO vstoupilo na český trh, už do svých řad ale přivítalo dvě stovky zkušených poradců. Abychom se všichni navzájem lépe poznali, uspořádali jsme společnou konferenci. Uskutečnila se 18. října 2021 v hotelu Jezerka v Seči.

Pojďme se společně podívat na to, jak akce probíhala očima našeho fotografa.

Sjezd finančních poradců ze všech koutů Česka

FinGO aktuálně pokrývá svými makléři celé Česko. Ačkoli drtivou většinu agendy dokážeme s našimi klienty vyřídit pomocí digitálních nástrojů on-line, přesto jsou poradci strategicky rozprostřeni tak, aby mohli ke komukoli dorazit na osobní schůzku. A tak se v jedné kanceláři obvykle nevídáme. FinGO konference byla unikátní příležitostí setkat se nad společnou vizí a dalšími plány.

FinGO konference byla příležitost sjet se ze všech koutů země…
…setkat se s kolegy…
…a probrat novinky.

Vize a plány FinGO do budoucna

Mezi řečníky na konferenci samozřejmě patřil CEO českého FinGO Lukáš Novák, který se svým slovenským protějškem Rolandem Dvořákem představil celkovou pozici a strategii firmy FinGO.

Věděli jste, že…? Věděli jste například, že FinGO už na Slovensku patří mezi nejúspěšnější finančně poradenské sítě a staví na inovativních technologiích, kvalitních odbornících a spolupráci?

CEO Lukáš Novák…
…se slovenským kolegou Rolandem Dvořákem.

Marketingovou strategii představil ředitel marketingu a inovací Jakub Ryba.

Věděli jste, že…? Věděli jste například, že FinGO nedávno dokončilo srovnávací kalkulačky a rozjelo vlastní kontaktní centrum a už se pouští do nových projektů? Marketing staví na schopnosti firmy pokrýt všechny potřeby klienta, budovat u něho důvěru v rámci dlouhodobé spolupráce a poskytnout unikátní nástroje.

Novinky a vize ze světa marketingu.

Provozní ředitel Jan Walter představil silný tým back officu, který zajišťuje podporu našim finančním poradcům.

Věděli jste, že…? Věděli jste například, že k back office FinGO patří key account managerové – ti mimo jiné poskytují metodickou podporu a spravují srovnávače, schvalovatelky smluv, lidé z oddělení registrace a licencování, provizního oddělení a ambasador, který zajišťuje onboarding, adaptaci, školení a pomoc při řešení nestandardních požadavků klientů.

Představení celého týmu, který kryje záda našim finančním poradcům.

Matěj Hlaváč, ředitel IT, představil už dokončené i chystané IT projekty a možnosti a vize digitalizace.

Věděli jste, že…? Věděli jste například, že 87 % smluv našich finančních poradců už má dokumentaci plně elektronicky? FinGO se nesrovnává s konkurencí, rozehráváme vlastní technologickou ligu.

Rychlá přestávka na kávu.

Dana Němec společně s Pavlínou Mertlíkovou představili vizi v projektu vzdělávání a rozvoje našich finančních poradců.

Věděli jste, že…? Věděli jste, že FinGO Akademie nabídne řadu školení zaměřených na osobní rozvoj, splnění zákonných povinností i akceleraci výkonu, možné je ale připravit i jakékoli individuální školení přímo na míru?

Vize pro rozvoj a vzdělávání.
Panelová diskuze…
…a prostor pro dotazy z publika.

Na konferenci také promluvili a představili své firmy a produkty generální partner konference, pojišťovna YouPlus, a partneři konference Česká spořitelna, Stavební spořitelna České pojišťovny a Penzijní společnost České spořitelny.

Představení generálního partnera konference, pojišťovny YouPlus.
Partneři konference z České spořitelny.

Slavnostní večeře a velké oznámení

Přípitek při slavnostní večeři se stal příležitostí pro oznámení vstupu investora Enterprise Investors do společnosti FinGO. Tuhle velkou událost jsme tak mohli oslavit společně.

Oznámení o nové investici…
…a společná oslava.

Děkujeme všem našim hostům za to, že se zúčastnili. Rádi jsme vás poznali.

Rubriky

Cestovní pojištění FinGO informuje Hypotéky Investice Napsali o nás Neživotní pojištění Osobní finance Tiskové zprávy Životní pojištění

Mohlo by se Vám také líbit

Nejčtenější články

Nejnovější články

    Hypotéky

    Hypotéky

    Investice

    Pojištění majetku

    Investice

    Hlídací rybička

    Odhad nemovitosti

    Odhad nemovitosti