FinGO informuje

První pobočka FinGO Premium nově v Brně

Vnitřní prostory pobočky FinGO Premium

Díky našim kolegyním a kolegům po celé České republice vám můžeme každý den pomáhat s financemi. Snažíme se být rok od roku lepší v tom, co děláme. Máme proto radost, že rámci sítě FinGO Premium otevíráme novou pobočku v Brně!

Chceme vám být blíž a propojovat online svět s tím reálným. Naším cílem je poskytovat finanční poradenství na vysoké úrovni nejen online, ale při osobních setkáních. Komfortu jednání tváří v tvář se totiž nic nevyrovná.

Brněnskou pobočkou to teprve začíná

Pobočka FinGO Premium v Brně je první vlaštovka. Postupně budou přibývat další a další pobočky v celé České republice.

„V rámci poboček FinGO Premium se chceme co nejvíce přiblížit klientům. Chceme být dostupní v každém okresním městě, budovat svou pozici online i offline zároveň. Všechny naše budoucí pobočky budou mít jednotný dyzajn, budou klientům poskytovat komplexní, profesionální a exkluzivní služby v rodinné atmosféře. Je pro nás důležité, aby se u nás klienti cítili bezpečně a pohodlně,” popisuje obchodní ředitelka FinGO Premium Lucia Macková.

Na každé pobočce budou k dispozici kvalifikovaní finanční poradci, kteří každého klienta dokážou okamžitě propojit s nabídkami z celého trhu. Zajistí jim tak nejen rychlost, kvalitu a širokou nabídku produktů, ale také osobní kontakt. Nové pobočky budou mimo jiné poskytovat zázemí vázaným zástupcům FinGO pro jejich schůzky s klienty.

S čím vám rádi pomůžeme?

  • Najdeme pro vás tu nejvýhodnější hypotéku, případně vám poradíme s jejím refinancováním. Spočítejte si předběžnou výši splátek v naší hypoteční kalkulačce.
  • Zdarma odhadneme cenu vaší nemovitosti. Stačí nám k tomu pár základních údajů.
  • Projdeme za vás nabídky pojišťoven a pomůžeme vám vybrat jak životní pojištění, tak třeba pojištění nemovitosti nebo auta.
  • Poradíme vám, jak začít s investicemi. Sestavíme vám investiční portfolio, které bude odpovídat vašim potřebám.

Kde nás v Brně najdete? 

Brněnskou pobočku FinGO Premium jsme slavnostně otevřeli v pátek 16. prosince 2022. Najdete nás na adrese Koliště 1912/13, kde bez problémů i zaparkujete.Těšíme se na vás v příjemném prostředí s rodinnou atmosférou.

Přidejte se do týmu FinGO Premium 

Jste zkušený odborník ve světě financí? Máte zkoušky v oboru hypoték, pojištění nebo investic? Pak vás rádi přivítáme do týmu! 

Hledáme finanční poradce pro všechny nové pobočky FinGO Premium. Pokud se vám náš koncept líbí a chcete se podílet na zlepšování finančního trhu, neváhejte nám napsat.

Máte dotazy ohledně nové pobočky?

Kontaktujte prosím ředitelku obchodní sítě FinGO Premium:

Lucia Macková
+420 602 476 740
lucia.mackova@fingo.cz

Rubriky

Cestovní pojištění FinGO informuje Hypotéky Investice Napsali o nás Neživotní pojištění Osobní finance Tiskové zprávy Životní pojištění

Mohlo by se Vám také líbit

Nejčtenější články

Nejnovější články

    Hypotéky

    Hypotéky

    Investice

    Pojištění majetku

    Investice

    Hlídací rybička

    Odhad nemovitosti

    Odhad nemovitosti