FinGO informuje

Hlídací rybička vám najde vysněnou nemovitost

Sedět u počítače a hledat nové nabídky nemovitostí? To je občas k zbláznění. Teď si představte, že to někdo dělá za vás. A zdarma. Vy mezitím trávíte čas s rodinou nebo si jdete třeba zaběhat. Díky naší Hlídací rybičce to jde.

Jak Hlídací rybička funguje

Hlídací rybička neustále prochází nové inzeráty a porovnává je s vašimi nastavenými parametry. Jakmile objeví nabídku, která by vás mohla zajímat, pošle vám e-mailem upozornění. O nemovitosti tak víte mezi prvními a můžete hned reagovat. Díky tomu bez problémů předběhnete ostatní zájemce a zvýšíte svou šanci.

Vyzkoušet Hlídací rybičku

Abychom vám mohli dát vědět o nové nabídce, potřebujeme od vás jen základní kontaktní údaje. Stačí nám e-mail a telefon.

TIP: Změnily se mezitím vaše preference? Nevadí. Jednoduše se přihlásíte do svého účtu a nastavení si upravíte. Chceme, aby pro vás bylo používání Hlídací rybičky jednoduché, pohodlné a užitečné.

Jak Hlídací rybičku nastavit

Jednoduše do formuláře vyplníte základní údaje o tom, jakou nemovitost hledáte. Jestli chcete byt, rodinný dům, nebo pozemek. Zadáte lokalitu, rozlohu a maximální cenu. Hlídací rybička si vše zapamatuje a začne za vás procházet desítky realitních portálů a stovky nabídek.

TIP: Hlídací rybička vám pomůže i v případě, že zatím sami nevíte, co přesně hledáte. Klidně zadejte několik typů nemovitostí i různé parametry.

Jak postupovat dál

Naše služby navrhujeme tak, aby se navzájem doplňovaly. Díky tomu vše vyřídíte na jednom místě:

Hypoteční kalkulačka

Jakmile vám Hlídací rybička najde vysněnou nemovitost – nebo klidně ještě předtím –, bude se vám hodit také hypoteční kalkulačka. Vypočítá vám, jaký maximální úvěr vám banka pravděpodobně schválí nebo na kolik vás vyjdou měsíční splátky. Propojí vás také s naším hypotečním specialistou, který vás následně provede celým procesem. Pomůže vám vybrat, vyjednat a podepsat nejvýhodnější hypotéku na trhu.

Odhad ceny nemovitosti

Každou nemovitost je potřeba pojistit. Abyste se vyhnuli nepříjemnému podpojištění, raději si ověřte skutečnou hodnotu svého nového domu nebo bytu. Naše kalkulačka pro odhad ceny nemovitosti vám určí, na jakou částku byste si měli pojištění sjednat. Pokud budete chtít, rádi vám s tím pomůžou i naši odborníci. Stačí si domluvit schůzku.

Rubriky

Cestovní pojištění FinGO informuje Hypotéky Investice Napsali o nás Neživotní pojištění Osobní finance Tiskové zprávy Životní pojištění

Mohlo by se Vám také líbit

Nejčtenější články

Nejnovější články

    Hypotéky

    Hypotéky

    Investice

    Pojištění majetku

    Investice

    Hlídací rybička

    Odhad nemovitosti

    Odhad nemovitosti